Referencer

Ferien er forbi - klinikken har åbent!


Due Parterapi

 

PARTERAPEUTISK PRAKSIS I HJERTET AF ODENSE MED HØJ FAGLIGHED OG ERFARING

REFERENCER

Feedback fra tidligere klienter

Jeppe, direktør og Lone, sekretær

Vi har igennem de seneste 6 år i forskellige sammenhænge gjort brug af Jans ekspertise. Hver gang har Jan mødt os med anerkendelse og empati, så vi altid har følt os godt tilpas og trygge i alle situationer, som vi har haft brug for at vende med ham. Med en ægte indsigt, undersøgende tilgang og en god portion humor har Jan formået at løsne op for dét, der for os har været svært at sætte ord på. Løsningen på problemerne ligger hos os selv – Jan forstår på sin egen hjertevarme og professionelle måde at få trykket på de rigtige knapper hos os. Tak for dig, Jan.


Jens, snedker og Maria, teamleder

Vi har haft stor gavn af at trække på Jan i situationer, hvor vi har brug for at se på gamle mønstre med nye øjne. Jans empatiske væsen og ægte interesse i at få mennesker til at møde hinanden har været med til at styrke vores parforhold.


Jakob, undervisningsleder og Hanne, sygeplejerske

Vi har haft samtaler med Jan igennem godt et år. Det var på et tidspunkt i vores liv, hvor vi havde svært ved at tale med hinanden om noget af det vi hver især synes var vigtigt.

Jan har været en meget fin hjælper og katalysator til at få gang i samtalerne.

Vi fik hurtigt tillid til Jan, og han formåede at inddrage os ligeværdigt. En hjælp til livet sammen frem over.


Peter, arkitekt og Susanne, tandlæge

Vi kom nok til parterapi hos Jan Due med en vis skepsis. Kan det her noget? Bliver det ikke bare en masse selvfølgeligheder og varm luft? Men vi må indrømme, at samtalerne virkelig hjalp os ind til benet og gav os et klart billede af, hvor vi gik skævt af hinanden.  Og når man først har det på plads, begynder det at blive nemmere at navigere, og Jan Due hjalp os med at tage snakken derhjemme på en konstruktiv måde.


Bente og Christian, Nyborg

Vores yngste datter havde det svært i familien. Hun ville ikke sove om aftenen og blev ulykkelig og vred, hvis vi irettesatte hende. Til sidst anede vi ikke vores levende råd. I familieterapien hos Jan blev vi modtaget varmt og forstående. Vi følte os ikke forkerte som forældre men fik øje på nogle uhensigtsmæssige vaner og mønstre, som vi slet ikke var klar over. I løbet af få sessioner ændrede vores familie sig, så alle fik det bedre og hverdagen blev mere rar og rolig.

 

Camilla, designer, Odense

Igen, tak fordi du hjalp mig, når jeg havde mest brug for det! Jeg har det rigtig godt og har mødt verdens sødeste mand. Det er så skønt og både børnene og jeg er så glade og lykkelige.

 

Mikkel, tømrer, Odense

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle til terapeut, men da lokummet brændte, gav jeg det chancen.Det var hyggeligt at sidde og snakke frem og tilbage, men da jeg kørte derfra, havde jeg en underlig tom følelse. Der var jo ikke nogen mærkbar forandring?Men allerede dagene efter skete der noget. Lige så stille blev jeg gladere og begyndte at tænke mere klart og positivt igen. Jeg undrer mig stadig over, hvad Jan har sagt og gjort, men jeg må konstatere, at det har virket.

 

Puk, Odense

Efter 6 år sammen stod min kæreste og jeg overfor at ville gå hver vores vej. Vi var faktisk enige. Men da der var 2 små børn, der stod i midten, mente jeg vi måtte forsøge os med parterapi.Selvom forholdet ikke blev reddet, jeg vil mene vores beslutning nok var taget forlængst, var det en rigtig god ide. Jeg fik afklaret en masse omkring følelserne og situationen bag bruddet. Især mine følelser omkring mine børn i forhold til et brud.Midt i processen omkring at bo sammen i flere måneder og vente på hussalg var jeg selv forbi Jan. Her fik jeg orden på et virvar af følelser og gik styrket derfra.Han har mine bedste anbefalinger!

 

Morten, lærer, Odense

I 2008 oplevede jeg en større krise i mit parforhold. Var tæt på at forlade både min kæreste og barn. Havde flere samtaler med Jan både alene og parterapi. Det lykkedes os i samarbejde med Jan, at komme ud af krisen. I dag er jeg stadig sammen med min dejlige kæreste og vi har fået endnu et barn sammen. Er utrolig glad for den støtte Jan gav i hele forløbet. Et fantastisk, varmt og dejligt menneske, som gjorde en forskel i mit liv!

dueparterapi.dk

Rughavevej 5, 5230 Odense M