Referencer

Feedback fra tidligere klienter

Rikke, lærer og Mikkel, lærer
Tak for din hjælp og for at guide os i den retning, vi så gerne ville, men som vi selv havde svært ved at finde. Vi er dig evigt taknemmelige. 

Anja, uddannelsesvejleder og Stefan, virksomhedsleder
Tak for en god og berigende snak i dag. Vi får nye vinkler på vores samliv – og vores måde at tackle udfordringer hver for sig – og især sammen på.

Gitte, socialpædagog og Morten, tømrer
Tusind tak for din ekspertise og hjertelighed. Du har hjulpet os med at styrke fundamentet i vores parforhold og en givet os en ny motivation til at gøre os umage for hinanden. Måske vi ses igen en dag. 

Thomas, rådgivende ingeniør
Tusind tak for din tid, alle de faglige input og snakke og ikke mindst din evne til at lytte, forstå og sprogsætte meget af det, jeg ikke selv har kunnet.

Pia, sagsbehandler og Thomas, installatør
Vi føler os godt hjulpet og på rette vej.

Sørine, tekstforfatter og Anker, It-konsulent
Vi vil gerne takke dig for at løsne op og hjælpe os op af den kurve, vi var røget nedad. Vi har det bedre i vores lille familie. Måske dukker vi op hos dig en dag igen.

Louise, studerende
Tak for kig og læsning på din skønne hjemmeside, der giver håb for, at jeg nok skal lykkes med kærligheden på et tidspunkt.

Maria, psykolog og Michael, finansiel rådgiver
Tak fordi du er med til at skabe det trygge rum, hvor det bliver nemmere for os at få snakket mere ud om de følelser og længsler, der gemmer sig. Det er ikke nemt, men guld værd, at gøre noget ved vores udfordringer i parforholdet. Tak fordi du er så rolig og nem at snakke med. Tak fordi du forsøger at hjælpe os på bedste vis. Tak fordi du hjælper os med at være mere åbne og kærlige overfor hinanden. Du er værdsat.

Frederik, pædagog
Vi synes begge at udbyttet af terapien har været rigtig godt og brugbart, og uden den, var vi muligvis gået fra hinanden. Så tusind tak!

Henriette, projektleder
Det opleves som meget end “ren forretning” fra din side. 

Pernille, pædagog
Tak for en utrolig forløsende og meget sårbar oplevelse til terapien i går. 
Jeg kom med tvivl og gik derfra med styrke og tro.
Tak for din måde at rumme os, tak for at du hjælper os med at få øje på hinandens sårbarheder og styrker. Tak for at du hjælper os med at få kontakt til følelser, og tak for at du viser hvordan. 
Jeg har virkelig taget dit citat til mig “At vise sine følelser gør os menneskelige og elskelige” 
Du er en utrolig dygtigt terapeut og et meget varmt menneske.

Jeppe, direktør og Lone, sekretær
Vi har igennem de seneste 6 år i forskellige sammenhænge gjort brug af Jans ekspertise. Hver gang har Jan mødt os med anerkendelse og empati, så vi altid har følt os godt tilpas og trygge i alle situationer, som vi har haft brug for at vende med ham. Med en ægte indsigt, undersøgende tilgang og en god portion humor har Jan formået at løsne op for dét, der for os har været svært at sætte ord på. Løsningen på problemerne ligger hos os selv – Jan forstår på sin egen hjertevarme og professionelle måde at få trykket på de rigtige knapper hos os. Tak for dig, Jan.

Jens, snedker og Maria, teamleder
Vi har haft stor gavn af at trække på Jan i situationer, hvor vi har brug for at se på gamle mønstre med nye øjne. Jans empatiske væsen og ægte interesse i at få mennesker til at møde hinanden har været med til at styrke vores parforhold.

Jakob, undervisningsleder og Hanne, sygeplejerske
Vi har haft samtaler med Jan igennem godt et år. Det var på et tidspunkt i vores liv, hvor vi havde svært ved at tale med hinanden om noget af det vi hver især synes var vigtigt.
Jan har været en meget fin hjælper og katalysator til at få gang i samtalerne.
Vi fik hurtigt tillid til Jan, og han formåede at inddrage os ligeværdigt. En hjælp til livet sammen frem over.

Peter, arkitekt og Susanne, tandlæge
Vi kom nok til parterapi hos Jan Due med en vis skepsis. Kan det her noget? Bliver det ikke bare en masse selvfølgeligheder og varm luft? Men vi må indrømme, at samtalerne virkelig hjalp os ind til benet og gav os et klart billede af, hvor vi gik skævt af hinanden.  Og når man først har det på plads, begynder det at blive nemmere at navigere, og Jan Due hjalp os med at tage snakken derhjemme på en konstruktiv måde.

Bente og Christian, Nyborg
Vores yngste datter havde det svært i familien. Hun ville ikke sove om aftenen og blev ulykkelig og vred, hvis vi irettesatte hende. Til sidst anede vi ikke vores levende råd. I familieterapien hos Jan blev vi modtaget varmt og forstående. Vi følte os ikke forkerte som forældre men fik øje på nogle uhensigtsmæssige vaner og mønstre, som vi slet ikke var klar over. I løbet af få sessioner ændrede vores familie sig, så alle fik det bedre og hverdagen blev mere rar og rolig.

Camilla, designer, Odense
Igen, tak fordi du hjalp mig, når jeg havde mest brug for det! Jeg har det rigtig godt og har mødt verdens sødeste mand. Det er så skønt og både børnene og jeg er så glade og lykkelige.

Mikkel, tømrer, Odense
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle til terapeut, men da lokummet brændte, gav jeg det chancen. Det var hyggeligt at sidde og snakke frem og tilbage, men da jeg kørte derfra, havde jeg en underlig tom følelse. Der var jo ikke nogen mærkbar forandring? Men allerede dagene efter skete der noget. Lige så stille blev jeg gladere og begyndte at tænke mere klart og positivt igen. Jeg undrer mig stadig over, hvad Jan har sagt og gjort, men jeg må konstatere, at det har virket.

Puk, Odense
Efter 6 år sammen stod min kæreste og jeg overfor at ville gå hver vores vej. Vi var faktisk enige. Men da der var 2 små børn, der stod i midten, mente jeg vi måtte forsøge os med parterapi.Selvom forholdet ikke blev reddet, jeg vil mene vores beslutning nok var taget forlængst, var det en rigtig god ide. Jeg fik afklaret en masse omkring følelserne og situationen bag bruddet. Især mine følelser omkring mine børn i forhold til et brud. Midt i processen omkring at bo sammen i flere måneder og vente på hussalg var jeg selv forbi Jan. Her fik jeg orden på et virvar af følelser og gik styrket derfra. Han har mine bedste anbefalinger!

Morten, lærer, Odense
I 2008 oplevede jeg en større krise i mit parforhold. Var tæt på at forlade både min kæreste og barn. Havde flere samtaler med Jan både alene og parterapi. Det lykkedes os i samarbejde med Jan, at komme ud af krisen. I dag er jeg stadig sammen med min dejlige kæreste og vi har fået endnu et barn sammen. Er utrolig glad for den støtte Jan gav i hele forløbet. Et fantastisk, varmt og dejligt menneske, som gjorde en forskel i mit liv!