Samarbejdspartnere

ODEON Psykologerne
Psykologisk klinikfællesskab i Odenses nye bydel med gode og indbydende lokaler samt fine parkeringsmuligheder. Den nye letbane går lige til døren. I området er der caféer, det nye H.C. Andersens Hus og stemningsfulde torve og gader.
www.odeonpsykologerne.dk

Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi
Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) er en af mange metoder, der anvendes i parterapi. Det særlige ved emotionsfokuseret parterapi er, metoden er solidt funderet i såvel forskning som praksis. Så som EFT-parterapeuter har vi en veldokumenteret og gennemafprøvet fremgangsmåde til at hjælpe par i arbejdet med problemer i parforholdet.
Der eksisterer i dag omfattende undersøgelser, der dokumenterer de gode resultater og effekter, der kan opnås med EFT-parterapi. Nogle af undersøgelserne viser at 70-75% af de par, der modtagere EFT-parterapi får løst deres kriser, og op mod 90% af de par, der modtager EFT parterapi oplever væsentlige forbedringer i parforholdet. 
www.dkceft.dk

Dansk Psykoterapeutforening
Medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening må anvende titlen psykoterapeut MPF, som står for ”Medlem af Dansk Psykoterapeutforening”. Et medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening er et kvalitetsstempel for veluddannede og erfarne psykoterapeuter.
En psykoterapeut MPF forpligter sig desuden til:

  • at holde sig fagligt opdateret
  • at modtage regelmæssig supervision
  • at overholde foreningens etikregler

Etikreglerne er med til at sikre, at psykoterapien foregår kvalificeret og professionelt. Overholder et medlem ikke reglerne, er der som klient mulighed for at indsende en klage, der behandles af foreningens etikudvalg.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Center for Familieudvikling
Center for Familieudvikling er en non-profit NGO, som arbejder for at styrke trivsel og skabe trygge familierelationer i danske familier. 
Centeret er specialiseret i familierelationer, psykisk trivsel og forebyggelse, med særligt fokus på parforhold, forældresamarbejde efter en skilsmisse, børns trivsel samt psykisk sårbarhed.
Jan Due arbejder som associeret parterapeut i Center for Familieudvikling på tirsdage og torsdage.
www.familieudvikling.dk

Plateau
Søs Hansen hjælper mennesker, der står midt i en overgang i livet med at fremkalde, undersøge og udleve deres livsdrømme, så de kan leve det liv, de drømmer om.
DueParterapi og Plateau indgår i et løbende sparringsfællesskab.
www.plateau.dk