Jan Due

Indehaver af DueParterapi

Min grunduddannelse er teologi – Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi
Jeg er uddannet familie- og parterapeut på Kempler instituttet og Dansk Familieterapeutisk Institut, 2008-2012.
Uddannet i Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) – 2022-2023.
Certificeret i Par-Tjek ved Center for Familieudvikling 2023.

Medlem af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi.
Medlem af Dansk Psykoterapeutforening – Psykoterapeut MPF er en beskyttet titel. Et medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening er et kvalitetsstempel for veluddannede og erfarne psykoterapeuter.

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi. I mere end 10 år har jeg drevet egen praksis i Odense. Parterapeut ved Center for Familieudvikling i København 2022-2023.
Jeg har desuden en baggrund som præst gennem mere end 20 år og derefter som konsulent i Red Barnet i 12 år.
I mine mange år som præst har jeg fulgtes med mennesker på de gode og svære dage, i glæde og sorg. Troen fylder ikke så meget mere i mit liv i dag – derfor skiftede jeg også arena og opsøgte muligheder for at være noget for mennesker uden for den kirkelige ramme. Men jeg vil altid have en bundklang i mig af de store ord i troens verden: Tilgivelse, barmhjertighed, medmenneskelighed, håb og størst af alt: Kærligheden!
Jeg holder meget af den gode samtale, hvor livet deles åbent og nænsomt. I det rum er der trøst, ny indsigt og mulighed for at tage nye beslutninger i retning af den enkeltes udgave af det gode liv. Jeg brænder for at hjælpe par til at leve i udviklende relationer – og jeg tror på, at det nytter at kæmpe for kærligheden! 

CV

Parterapeut 2012 –
Præst 1985-2008
Konsulent i Red Barnet 2009-2020
Teamleder for enhed mod negativ social kontrol, Odense Kommune 2021-2022

Fun fact:

Jeg sagde nej tak til at medvirke som parterapeut i tv-programmet,
”Gift ved første blik”

Civilt

Jeg er far til tre voksne døtre, morfar til fire børnebørn og har haft fire børn i pleje.
Gift med overlæge Karin Due Bruun, som er smertelæge ved Odense Universitetshospital.
I min fritid er jeg pianist, saxofonist, mountainbiker – elsker at sidde på en cafe med god kaffe eller et glas vin.